Η High-Class Racing Audi επιστρέφει!

Ταχύτητα

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

Κατηγορία

Η επιστροφή του Audi R8 LMS GT2 στην Ευρωπαϊκή Σειρά Fanatec GT2 του 2022 ανακοινώθηκε από την High-Class Racing ως δεύτερη είσοδος.

Η ομάδα έχει συμπεριλάβει την μετά την ανακοίνωση του Brabham BT63 Concept νωρίτερα αυτή την εβδομάδα.

Οι Anders Fjordbach και Mark Patterson της High-Class Racing κέρδισαν πέντε αγώνες, οκτώ βάθρα, οκτώ ταχύτερους γύρους και δύο pole positions στο τμήμα ProAm πέρυσι. Το 2022, το Audi θα οδηγείται από ένα νέο δίδυμο οδηγών, τον Aurelijus Rusteika και τον Michael Vergers.

Το 2021, τερμάτισαν τρίτοι στο Pro-Am σε ένα εργοστασιακό Porche Speed, το οποίο περιελάμβανε τέσσερα βάθρα. Και οι δύο οδηγοί εντάχθηκαν στην High-Class Racing για να αμφισβητήσουν το πρωτάθλημα.

Η High-Class Racing έβαλε τον πήχη ψηλά στο πρώτο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Fanatec GT2 πέρυσι και με τιμά που ο Aurelijus μου ζήτησε να τον συνοδεύσω στο Audi GT2 του για τη σεζόν 2022. Στην πρώτη του σεζόν στο European Racing, ο Aurelijus έδειξε εξαιρετική ταχύτητα και βελτίωση, οπότε η συνέχιση με την ομάδα που κερδίζει το πρωτάθλημα για το 2022 θα μας δώσει μια σταθερή ευκαιρία να παλέψουμε για τις συνολικές νίκες και ένα πιθανό πρωτάθλημα», δήλωσε ο Vergers.

Για δεύτερη φορά, είμαι ενθουσιασμένος που θα αγωνιστώ στην ευρωπαϊκή σειρά GT2 το 2022. Η επερχόμενη σεζόν θα είναι η δεύτερη μου σε αυτό το επίπεδο παιχνιδιού. Η περσινή πρωταθλήτρια, η ομάδα High-Class Racing, συμφώνησε σε συμβόλαιο μαζί μας. Πιστεύω ότι οι αγωνιστικές γνώσεις και η εμπειρία τους θα με βοηθήσουν να συνεχίσω να εξελίσσομαι ως δρομέας. Η επιστροφή του Michael Vergers ως συμπαίκτη μου φέτος με κάνει πολύ χαρούμενο ως επαγγελματία οδηγό αγώνων. Είναι ένας απίστευτος άνθρωπος, ένας μέντορας, ένας φίλος και ένα θαύμα των αγώνων. Με ένα νέο γρήγορο αυτοκίνητο, αγωνιστική εμπειρία και στραμμένο στο έπαθλο, ο Rusteika έχει βάλει στόχο το 2022.

Η προσπάθεια της Lion speed by Car Collection 2022 NLS 2 Cars Audi

Οι οδηγοί Patrick Kolb και Lorenzo Rocco κέρδισαν το πρωτάθλημα Sp9 Pro-Am πέρυσι στην ταχύτητα Lion από το Audi R8 LMS GT3 της Car Collection.

Ένα από τα δύο νέα οχήματα Audi R8 LMS GT3, Evo II, θα οδηγείται από την Kolb φέτος. Θα αγωνιστεί στην κατηγορία SP9 Pro με τον Dennis Fetzer και τον οδηγό της Audi Sport Patric Niederhauser στο μονοθέσιο #24 για όλη τη σεζόν, έχοντας προηγουμένως αγωνιστεί με τους Nico Müller και Niederhauser στον όγδοο γύρο της περασμένης σεζόν.

Ο Patric Niederhauser ανυπομονεί για τη δεύτερη σεζόν του Patrick Kolb με τους αγώνες των πελατών του Audi Sport, που θα τον δει να ανέβει στην κατηγορία SP9 Pro. Ο Πάτρικ Κολμπ βάζει τον πήχη ψηλά, δηλώνοντας: “Στόχος μας είναι να διεκδικήσουμε τις συνολικές θέσεις στο βάθρο και τις νίκες φέτος.” Ο Πάτρικ Νίντερχάουζερ συμφωνεί.

Η νέα σεζόν με την Συλλογή αυτοκινήτου με έχει ενθουσιάσει. Δεν χρειάστηκε πολύς χρόνος για να προσαρμοστώ ξανά στην αεροδυναμική και την ταχύτητα ενός αγωνιστικού αυτοκινήτου GT3 μετά από δέκα χρόνια στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα GT4», είπε ο ειδικός του Nordschleife. «Με τους συμπαίκτες μου, είμαι σίγουρος ότι θα τα καταφέρουμε. να μπορέσουμε να επιτύχουμε σπουδαία πράγματα ως ομάδα.” Η φετινή σειρά αντοχής του Nürburgring ξεκινά με τον Klaus Koch να υποστηρίζει τους δύο οδηγούς.

Πιστεύει ότι η Car Collection θα είναι επίσης επιτυχημένη στο Nordschleife το 2022: Η Team Lion speed GP και οι οδηγοί Lorenzo Rocco και Patrick Kolb ξεκίνησαν μια επιτυχημένη σχέση το 2021, με αποκορύφωμα τον τίτλο SP9 ProAm το 2022. Η Lionspeed και εγώ φτιάξαμε ένα πρόγραμμα που επιτρέπει την οδηγούς και ομάδα για να συνεχίσει να αναπτύσσεται. Μπορούμε να καθοδηγήσουμε την ταχύτητα του Lion στην κατηγορία Pro χάρη στην εκτεταμένη γνώση που αποκτήσαμε κατά τη συμμετοχή του Audi Sport στο Nürburgring. «Είμαστε πλήρως αφοσιωμένοι και δεσμευμένοι» για να ανταποκριθούμε σε αυτή τη νέα πρόκληση.

κατηγορία :

Ταχύτητα

Μοιραστείτε αυτό :