Έλεγχος για ανασφάλιστους οδηγούς και ασφάλιση αυτοκινήτου.

Ταχύτητα

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

Κατηγορία

Καλέστε αμέσως τον ασφαλιστικό σας πράκτορα εάν το αυτοκίνητό σας δεν φαίνεται να καλύπτεται και έχετε ασφαλιστήριο συμβόλαιο. Αυτό μπορεί να οφείλεται σε σφάλμα καταχώρισης που αφορά τα δεδομένα σας, συμπεριλαμβανομένου του ονόματος, του αριθμού εγγραφής και του αριθμού ΦΠΑ.

Η αναζήτηση για ανασφάλιστα αυτοκίνητα έχει ξεκινήσει και σύντομα θα υπάρξουν συνέπειες. Η πρόσφατη αναζήτηση για εσκεμμένα ανασφάλιστα οχήματα έχει λάβει μεγάλη προσοχή στα έντυπα και διαδικτυακά μέσα. Μπορείτε να μάθετε για όλες αυτές τις αναφορές πραγματοποιώντας μια σύντομη αναζήτηση στο Διαδίκτυο. Η ασφάλιση αυτοκινήτου μας πρέπει να είναι μια επιλογή εκτός από την απαραίτητη. Αμέτρητα έξοδα μπορεί να προκύψουν από ένα αυτοκινητιστικό ατύχημα με ένα ανασφάλιστο όχημα. Μην υποβάλλετε τον εαυτό σας σε τέτοιο κίνδυνο για ένα αμελητέο ασφάλιστρο. Ένα τροχαίο ατύχημα με ένα ανασφάλιστο όχημα θα μπορούσε να έχει καταστροφικές οικονομικές επιπτώσεις για τις οικογένειές μας και εμάς.

Επιλογές πληρωμής για ασφάλιστρα

Ασφάλιση τροχαίων ατυχημάτων

Η κατανόηση των σταδίων της διαδικασίας αποζημίωσης της ασφαλιστικής εταιρείας είναι απαραίτητη. Δεν θα υπάρξουν καθυστερήσεις πληρωμών εάν κάνετε όλες τις απαραίτητες ενέργειες.

Θα βοηθούσε αν πρώτα προσδιορίζατε εάν οι ασφαλιστικοί πάροχοι που κάλυψαν τα αυτοκίνητα που εμπλέκονται στη σύγκρουση είναι μέλη του προγράμματος φιλικού διακανονισμού. Μια πολύ σημαντική πρόοδος στην αποζημίωση είναι ο στενός διακανονισμός. Χρησιμοποιείται από το 2000 και είναι ένας γρήγορος και άμεσος τρόπος για τον αμελή οδηγό να λάβει πληρωμή από τον ασφαλιστικό του πάροχο.

Οι βασικές προϋποθέσεις για τη νομιμότητα του φιλικού διακανονισμού είναι:

 • Αποκλειστική δέσμευση δύο οχημάτων.
 • Η συμμετοχή και των δύο ασφαλιστικών εταιρειών στη μέθοδο ενός φιλικού διακανονισμού.
 • Δεν θα πρέπει να υπάρχει σοβαρή σωματική βλάβη.
 • Ο οδηγός που ευθύνεται για τη σύγκρουση θα πρέπει να αναλάβει την ευθύνη για αυτήν.
 • Οποιαδήποτε μέθοδος πρέπει να ακολουθήσετε διατηρείται η ίδια από έναν φιλικό διακανονισμό. Η κύρια διάκριση είναι ότι ο ασφαλιστικός σας πάροχος, και όχι ο υπαίτιος, θα σας πληρώσει για τις ζημιές σας.

Σε περίπτωση ατυχήματος, θα πρέπει να ακολουθήσετε τα εξής βήματα:

 • Καλέστε την αστυνομία
 • Επικοινωνήστε με την υπηρεσία ατυχημάτων του ασφαλιστικού σας παρόχου (Accident Care).
 • Τα δύο εμπλεκόμενα μέρη παρέχουν στην ασφαλιστική τους εταιρεία δήλωση (θετική ο ένοχος και αρνητική η άδικη)
 • Φέρτε το αυτοκίνητό σας στο κατάστημα.
 • Εάν πληρώνεστε μέσω διακανονισμού κατόπιν διαπραγμάτευσης, επικοινωνήστε με έναν ρυθμιστή από τον ασφαλιστικό πάροχο προτού επισκευάσετε το αυτοκίνητό σας ή ξεκινήσετε τη δική σας επιχείρηση.<. /li>
 • Με το γκαράζ που χειρίζεται την επισκευή του οχήματός σας, ο ειδικός θα εκτιμήσει το κόστος της εργασίας και θα συμφωνήσει.
 • Επισκευάστε το αυτοκίνητό σας όπως θα κάνατε συνήθως.
 • Εάν η υπόθεση διευθετηθεί φιλικά, υποβάλετε τα τιμολόγια επισκευής και αντικατάστασης στην ασφαλιστική εταιρεία του υπαίτιο οδηγού ή στην ασφαλιστική σας εταιρεία για να λάβετε αποζημίωση.</ li>

Περαιτέρω καλύμματα οχημάτων

Οι λεγόμενες προαιρετικές καλύψεις οχημάτων είναι επιπλέον της αστικής ευθύνης, όπου πρέπει να ασφαλίσουμε τα οχήματά μας. Το αυτοκίνητο μπορεί να είναι εγγυημένο έναντι διαφόρων κινδύνων και έχει εμπορική αξία όπως κάθε άλλο αντικείμενο. Εάν οι πελάτες το επιλέξουν, μπορεί να αποφασίσουν να μην ασφαλίσουν αυτούς τους κινδύνους. Η αγορά ενός τέτοιου συμβολαίου μπορεί να μας βοηθήσει να βγούμε από δύσκολες καταστάσεις. Επομένως, είναι σοφό να ζητήσετε μια προσφορά ασφάλισης όποτε είναι δυνατόν, επειδή η τιμή είναι συχνά λογική.

Με αυτήν την περιοχή, θα παρέχουμε μια επισκόπηση των καλύψεων που συναντάμε συνήθως στην ασφάλιση αυτοκινήτων. Μερικοί από αυτούς τους πολυάριθμους παρόχους ασφάλισης τα ενσωματώνουν στα βασικά ασφαλιστικά τους προγράμματα.

κατηγορία :

Ταχύτητα

Μοιραστείτε αυτό :