Έλεγχος ασφάλισης οχημάτων, ανασφάλιστα οχήματα

Ταχύτητα

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

Κατηγορία

Μπορείτε γρήγορα και εύκολα να επαληθεύσετε ότι το όχημά σας είναι ασφαλισμένο χρησιμοποιώντας τη βάση δεδομένων INFORMATION CENTER. Το κράτος μπορεί να χρησιμοποιήσει αυτή τη βάση δεδομένων για τον έλεγχο των ανασφάλιστων οχημάτων.
Εάν το όχημά σας δεν φαίνεται να έχει ασφαλιστήριο συμβόλαιο, θα πρέπει να επικοινωνήσετε αμέσως με τον ασφαλιστικό σας σύμβουλο. Αυτό μπορεί να οφείλεται σε κάποιο πρόβλημα στην καταχώριση των δεδομένων σας, όπως Όνομα, ΑΦΜ ή Αριθμό Μητρώου.

Σε εξέλιξη βρίσκεται η αναζήτηση ανασφάλιστων οχημάτων, ενώ σύντομα θα επιβληθούν οι κυρώσεις. Η πρόσφατη κάλυψη των μέσων ενημέρωσης επικεντρώθηκε στις προσπάθειες εντοπισμού συστηματικά ανασφάλιστων αυτοκινήτων. Μπορείτε να βρείτε όλες τις αναφορές στο διαδίκτυο. Δεν μπορούμε να το αγνοήσουμε. Η ασφάλιση του οχήματός μας θα πρέπει να είναι προαιρετική. Ανυπολόγιστα έξοδα μπορεί να προκύψουν από το ατύχημα με ένα ανασφάλιστο αυτοκίνητο. Μην αφήνετε τον εαυτό σας ανοιχτό σε αυτόν τον κίνδυνο ακόμα κι αν πληρώνετε μόνο ένα μικρό ασφάλιστρο. Τα ανασφάλιστα οχήματα μπορεί να προκαλέσουν οικονομική ζημιά που μπορεί να είναι καταστροφική για εσάς και την οικογένειά σας.

κατηγορία :

Ταχύτητα

Μοιραστείτε αυτό :